Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September


Minns i mörka november
den ljuva september
Glöm inte njuta nu för det är bara
lite, lite kvar av Sommar

Bed inte om 30 gr varmt, sol och bad
Promenera sakta nedför gatan
och insup allt vackert, träden
ännu gröna, och alla blommorna




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-07 08:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra påminnelse som en del av oss nog behöver! September är härlig!

2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP