Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A la Votre

pärlig frisk äpplig, för ung

jordmån emellan mina händer 

solen gassar utanför i öken hetta

syrsorna spelar frenetiskt sin ton 

det ger en slags kondens i de svala valven 

Kom, jag smakar stjärnor!




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-09 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP