Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal


Du älskade morgnarna
och sa alltid att
bakom dimslöjorna
är himlen blå.
Jag svarade alltid att
livet var som regnet,
en skänk från ovan.
Båda hade rätt.

 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-08 08:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ja så tänkvärt du fångar det. Fint
2021-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Fint diktat.
2021-09-09

    Lena Staaf VIP
Tänkvärt och fint!
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M