Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melodi: "Saturday Night Special", RUNAWAYS.


ARBETARKAMP

Jag kunde ju skriva

om solsken och bris

om flyktingdebatten

om kaos, kamp och kris

Jag väljer att avstå

Jag vänder mig bort

från tjatet om serier

om börsen och sport

 

 

Låt oss samtala om FK

om KAF och om SKA

MLK, KPS, RU

Diskutera och ha det bra

 

 

Jag vill inte skriva

om kvinnor och sång

Nej, ge mig den vänster

som fanns här en gång

Kom ge mig ett "r"

inom en parentes

och nämn KFML

de gånger vi ses

 

 

Låt oss samtala om FK

om KEG, kanske lite om FAM

Låt oss samtala om annat

än det media lyfter fram

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/9 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-09-08 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP