Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GÅRDSSTILLHET I SEPTEMBER

Gårdsstillhet i september

Och det är onsdag i dag

Vart jag mig i världen vänder

gäller det nåd versus lag

Gårdsstilhet i preludiet

Tröskeln belamras av löv

Gräver nu i sammelsuriet

för sladdret tämligen döv

 

 

Jag får en skön eftermiddag

Skuggan är mitt element

Här fläktar vinden

Den känns som

något som himmelen sänt

Här gäller det att ta vara

på denna värme vi får

Snart kommer grönskan att fara

och vi vänta ännu en vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/9 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-09-08 16:05



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert och lite vemodigt . Om att ta vara på värmen och grönskan så länge det varar.
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP