Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär dig hem.



I slutet av dina
ansträngningar

när dina resurser är utömda

när du inte har fler
möjligheter

när allt verkar gå baklänges
och är utom kontroll

är jag där för dig
med kärlek
och läker allt som blev
komplicerat
jag fyller dig med nya rum
värmer ditt hjärta
med lugn

när allt du trodde på
faller
och alla dina drömmar
mörknar

är jag där för dig
med ljuset

jag bär dig hem.






Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-08 22:20



Bookmark and Share


  Koloristen
"Alla andra namn skall blekna, men Hans Namn skall evigt leva...".
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP