Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De högfärdiga hjortronen


De är överklass
vid lingon o blåbären
tror de är förmer




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-09 14:55



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så har jag inte tänkt om hjortronen, men visst - de anses väl vara lyx. Synd att de har stenhårda - vad det nu är - frön!
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP