Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsskräck


Livet är hemskt och förskräckligt,
sen tar det slut alldeles för fort också.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-09 16:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Där sa du det i några få ord! En fullträff fick du till här.
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP