Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Månblomman



Lätt som ett andetag svävar den
över bottenlösa sjöar
dimklädda öar
växer sig starkare, allt högre stiger sången
mot rymden
Sången om månblomman
du lade i min hand
knoppen var skör som silkesfjun
men den slog ut i blom
bland frostrosornas dans




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2021-09-10 22:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
märkligt väder vi fått växelvarm som ormen
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP