Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Dagar av införstådd verklighet av Sefarage


Verkligheten

När verkligheten hinner i kapp
får alla fnatt.
En del flyr bort så långt det går
en del tar hand om det som går,
men under förnekelsens stjärna
vi alla vandra
och sanning till lögn förvandla




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-11 11:45



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Sanningen kan vara smärtsam ibland. Sen vad som är verklighet kan vara svårdefinierat för vissa tidvis. Eller övertygelsen om vad som är verkligt kan vara tidvis annorlunda mot normen.
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP