Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd inte om

Se inte bak

Kanske aldrig

Minnerna  kommer tillbaka

Lägg det undan

Låt inte stängda dörrar

Göra ont

Se istället

En rak väg

Framtiden lättar

Din längtan

Få vara den du är

Nyfikenheten  finner vägar

Aldrig gått förrut

Gör livet helt igen

Med en frihet känsla klar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 11:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2021-09-12

  alicja lappalainen VIP
Delar åsikt med Birger,
2021-09-11

  Niliboy
Så fint förtvivla ej utan se framåt friheten väntar runt hörnet. Precis vad jag behövde! Bravo!
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP