Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PARTIPROGRAM

Om man spärrats in

i ett partiprogram

ser man inte glad ut

när man tittar fram

Om man har en övertro

på valurnan

är man och förblir man

en bedragen man

 

LARZ GUSTAFSSON 12/9 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2021-09-12 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP