Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PROBLEMBYTE

Om det skulle medföra
ett nytt problem
genom att lösa ett gammalt,
kan det i övervägande av
problemets betydelse
kanske vara värt det,
under förutsättning att
det medförande problemet
är av mindre betydelse,
och att kvitta ett stort problem
mot ett mindre kan anses
god affär.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2021-09-12 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP