Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coronavisa

Nu är karantänen slut slut slut
smittan jagas ut ut ut
men snart kommer den igen
med den nya mutationen
för det har den lovat




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-12 16:36



Bookmark and Share


  ULJO
Du har tittat i spåkulan
2021-09-13

  Blomma-Stjärna VIP
ja, som man sa förr; ropa inte hej förrän du är över ån!
2021-09-13

    Lena Staaf VIP
Så sant!
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP