Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG SÖKTE FÖRSONING

Jag sökte försoning

Men då var det för sent

Min ilska var stor men

mitt hjärta är rent

Vi hittade alltid

tillbaks till varann

Ett tomrum som gapar

sen den dag du försvann

 

Vi som hade så roligt

Vi som skrattade så

genom mulet och soligt

var det jämt "Go, go, go!"

Lär mig så att ta vara

på de vänner jag har

tills jag fri från all fara

bor hos Dig, käre Far

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/9 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-09-13 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP