Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelsen förde oss samman

Alla ni
Föräldrar
Alla samtal
Samhörigheten
Jävligheten
Förbannelsen
Frågorna
Rädslan
Styrkan
Viljan
Ilskan
Kärlek
För våra barn
Skapade av kärlek

Värmen av er
Saknas mig
Förståelsen
Av varandras
Förtvivlan
Förde oss
Samman

Nu skingrade
Utan vetskap
Om er resas öde




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-09-13 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP