Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÄR ASPARNA PRASSLAR

Ser allt med nya ögon

Och hjärtat, får sin lön

På träden vilar blicken

Det blir en vila skön

Där asparna hörs prassla

i mild septemberbris

går jag med sol i sinnet

på väg mot paradis

 

Med hjärtat kvar i juni

som alla andra år

På strövtåg i den hembygd

som än i grönska står

jag skänker tacksam tanke

till Gud som skapat mig

Tack för att jag får gå här

och bli vederkvickt av Dig!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/9 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2021-09-13 17:11



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Den sköna septemberbrisen och asparna som prasslar på sitt speciella sätt Samt en Väl förmedlad tacksamhet. Fint.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP