Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*LYcKLiGasT*


Är jag kanske lyckligaste varelsen på jorden.
Det är svårt att beskriva med endast orden..

För att leva sin vackrast dröm som verklighet,
är att skapa sin egen drömplanet!

När man känner gnistor av livsglädje spraka,
vill man tårta till hela jordens befolkning baka!

Fira att livet kan va´så fantastiskt underbart.
Att allt är möjligt är nu regel och självklart:)




Fri vers av harmoonia
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-07-27 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia