Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är Jordens barn


vi är regnet
dropparna över fasaderna
vi böjer oss för vinden
vi är jordens barn, moln i flykten
tömmer skålen
månvandraren håller fram
Vi bygger tempel till skydd mot natten
söker rötter mot rusande röst
vi är vind och vatten
vänder oss mot solen i stormande höst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-09-14 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP