Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* Tanke-TANKA *******

 

 

 

Förväntningar

Begränsar

Rörelsen

 

Fri

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-18 11:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så sant och riktigt.
2021-09-19

  Sparvögat VIP
En önskan är friare…
2021-09-18

  Koloristen
T-a-c-k.

Ja. Ogrundade förväntningar leder till besvikelse.
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria