Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag ser dig vid kanten av trädgårdslandet
lutad över skira blomster
i rött och vitt

Min älskade som böjer sig fram
och smeker blommornars blad
tänker hon på mig?

När vår höst kommer
och träden släpper sina löv till marken
finns du nära




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-20 10:20



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Så vackert!
2021-09-23

  aol
Underbart och så berörande fint skaldat
2021-09-22

  ULJO
Så vackert skrivet.
2021-09-21

  Gawain VIP
Kärlekens yttersta höst är nog poesi om något, svalkan som väcker saknaden måste vara en av människans starkaste upplevelser, om än svåraste. Kanske just därför.

Svår, kall men i efterhand vacker i all sin färg. Snyggt!
2021-09-20

  AiA Maria den fria

Berörande värme!

Tack!
2021-09-20

  Öknens Ros VIP
Fint om kärlek.
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP