Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fönstret

Står ser ut

 Det känns tomt

Ett slag i magen

Gjort allt

Glömde bara

Kroppen sa ifrån

Kom plötsligt en dag

Ville inte kämpa

På en plats 

Finns inte mer

Allt är omgjort

Känner inte igen

Någonting

Ser ut

Tänds ett hopp

Det finns  alla möjligheter

Där ute

Tänk om

Grip din chans äntligen

Förändra livet totalt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-24 12:36



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
TANKARNA PÅ FRAMTIDEN NÄR KROPPEN BEGRÄNSAR MÄNNISKANS MÖJLIGHETER OCH MAN MÅSTE FATTA BESLUT OCH ANPASSA SIG TILL ETT NYTT LIV.
2021-09-24

  Niliboy
Följ dina intentioner!
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP