Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UT PÅ FÄLTEN

Jag vill bort

från alla som bråkar

Ut på fälten

Se hökar och vråkar

Jag lyfta heliga händer

Bara leva en dag i sänder

Räta ut

krångliga krökar

Dra ditut

till korpar och hökar

 

Fridens man

har alltid en framtid

fast han missförstås

av sin samtid

när han höjer

heliga händer

med sina syskon

i olika länder

 

 

Ingen färd i

silvermaskinen

En barack

och ved i kaminen

Där, en plats

där Gud och jag språkar

Vilda fält

Falkar och vråkar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-09-30 18:33



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP

En berörande och bildrik dikt som rör sig över vida fält.
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP