Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAGARNA II

Dagarna är fortsatt

lika många

Samma antal dagar nu

som då

Men nu är de aldrig

lika långa

som de alltid var

när vi var små

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-09-30 19:51



Bookmark and Share


  wiria77
så sanna rader.
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP