Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalent


Jag vill inte
att du knackar
på min dörr
just nu
men
jag ställer den
på glänt
ifall jag ångrar mig
och du råkar titta förbi




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-01 10:59



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja det gäller att hålla öppet i fall att!
2021-10-02

  S.A.I. Steve Lando
så är det, oftare än vad man vill
2021-10-01

    Lena Staaf VIP
Både vill och inte vill, som det kan vara ibland!
2021-10-01

  Cikoria Blå VIP
En känsla vi alla har då och då.
Bra skrivet.
2021-10-01

  AndLou VIP
Mycket bra där!
2021-10-01

  Mats Edin VIP
Snyggt skaldat
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M