Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3 // Eget foto


Sammansvärjning



Gråtmoln gaddade samman sig
över våran stad
och löven drev runt i en virvelstorm
täckte varje esplanad
allt det våta följde med vägen hem
frysande rysande boade vi in oss
då regnbyar kastade loss
hemkomsten sövande
regnbyarna alltför prövande
och bleckblåsaren
spelade
stuprörens sorlande symfoni


Arbetsglädjen ska få sig ett rus
kastar loss inomhus
Ljusare dagar kommer
höstdagar får en gladare kulör
och avrundar på bättre humör









Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-10-01 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP