Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga steg

 

 Går på slingrande stigen fram

Vad sker om valet blir 

Vika av

Då kommer

Osäkerheten

Det blir svårt

Plötslig tappa steget

Vad händer nu

Ramlar allt samman

Tar av från stigen

Vågar ta imot okändheten

Tunga steg blir lätta steg

Leder mot något mycket bättre

Tar tillbaka 

Livet det ljuva




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-01 19:49



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja de tunga stegen känns igen, men jag har mina stigar hemma!
2021-10-02

  alicja lappalainen VIP
oro för framtiden
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP