Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tavla av kärlek

Målar sakta med pensel

Försiktiga drag

Rött formar linjer så rena

Lägg i violett för styrka

Våga ta fram känslor av charm

Där finns det inte osämja

bara en storm av kärlek

Orange rött målas intens

Förälsken tar fart

Pensel taget sveper fortare

Tavlan visar nu munterhet glädje

Skapar glöd

Nu klar sättas i skyltfönstret

Ser den går inte oberörd förbi

Ger så mycket för ögats ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-01 20:01



Bookmark and Share


  Niliboy
En fin tavla å det härliga som en konstnär kan uppleva när han målar!
Konsta konstalaca!
2021-10-02

  alicja lappalainen VIP
kärleken i färger.
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP