Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur "Lyriska virus kan drabba alla" © Sten Wiking


ETT NYTT VACCIN MOT COVID VACCINETS BIVERKNINGAR

Det kommer att komma ett nytt vaccin
som motverkar biverkningar fr Covid
vaccinet,
och därefter kommer det komma ett
vaccin som motverkar biverkningar
fr det nya vaccin
som motverkar biverkningar fr Covid
vaccinet,
och som följdverkan på det senaste
vaccinets biverkning inväntas lansering
av det nya vaccin
som lär bota biverkningarna på samtliga
vacciner
utom på sitt eget vaccin men som väntas
bli klart år 3000 när de genetiska mutati-
onernas mikrobiologiska världskrig
avgjort vilken av dom som är den starkare
för ett världsherravälde.

*

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2021-10-02 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP