Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon älskade uggla<3 // Eget foto


Silversjö

 

I skälvande nattmolnet föll stjärnor ur

nattglittret kastades

att simma över vågen

Vandraren stod i drömmar

försjunken i sitt

medan månen lyfte sin flöjt

spelet brann i fjärran så vitt

liksom silvret över vågen

och i ögats mitt

 

Månfloden vandrade sin tysta ban

tills gryningen redde ut sitt hår

över alla människobarn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-10-04 10:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en dag utan regn? skyndar ut
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP