Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Skymningen inträder

Ute är det mörkt

Månen har visat sig på himla valvet

Stor och gul

Ser på dig

Känn kraften

Bli yr kroppen dras mot månen

Gå ut gör allt du vill

Låt inget hindra dig

Kraften lyfter

Tar tag i dig och kastar dig omkull

Andas in sakta  reser upp

 går sakta fram till fönstret

Månen har färgat sig blodröd

Sänker sig ned på himlavalvet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-05 18:36



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
månen var alltid viktigt i kvinnans liv. Det känner vi i kroppen och själen, Mysterium finns i våra gener. Du visar i de starka bilderna den intuition som finns i din kvinnliga urkraft.
2021-10-06

  Niliboy
När jag var liten pratade jag med mångubben och jag fick alltid svar! Din dikt är ett levande fint exempel på månkonversation! Eller hur?!
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP