Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bassängens djup

Ser ned i vattnet

Vattenpärlor

Faller ned

Bakom  fontänen

Ses kroppar formas

Vatten statyer

Tett tett samman

smälter samman

Gör det så tydligt

Kärleken formar

skapar murar som bryts ned

Finns ingen åtskildhet

Statyerna försvinner bort

Vattnet rör sig sakta

bort i en våg av modighet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-05 18:49



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Tycker mycket om din dikt och särskilt slutet, det behövs mer kärlek och mer modighet och det ger du varsamt, ömt här - så fint! *varm applåd*
2021-10-12

  alicja lappalainen VIP
en bild av vatten i rörelse , en akvarell i silverblå.
2021-10-06

  Niliboy
En fin allegori över vattnets synvillor, man kanske faller pladask runt hörnet å blöter ner sig?
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP