Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till sig själv


i en tystnad

i en

tystnad 

 

stängdes dörrar för att skydda

själens inre 

 

av vördnad 

att älskas

 

i en

evighet

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-05 18:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
all kärlek som behövs, är där i.
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP