Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LE REGNE DE LA TERREUR METOO

Medan METOO faller likt en giljotin
över såväl skyldiga som oskyldiga
huvuden runt om i världen
har även ikonen och nobelpristagar-
en Bob Dylan anklagats för sexuellt
utnyttjande av en 12-årig flicka för
över 56 år sedan där scenariot är
likvärdigt Polanski 1977 med droger
och alkohol inblandat,
med skillnad att i Dylans fall stämmer
inte stämningen vilket lär bli dyrköpt
stämning för den där kvinnan som
stämt Dylan när hans advokat inkom-
mer med sin motstämning för förtal,
så det blir en stämning som stämmer.

Även prins Andrews huvud sitter löst
under Metooskräckväldets häxjakt på
män med makt och inflytande.

Det är lite suspekt att så många verkar
minnas bättre 2021 än 1965 för ofta
brukar ju minnet avta med åldern,
så visst är det något som inte stämmer.

~





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2021-10-06 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP