Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora saknaden


Det finns inga ord
som skulle kunna förklara
hur jag saknar Dig




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-06 15:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara.
Bra skrivet.
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP