Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto (utan ekorrarna som inte lät sig fotograferas)


Ekorrarna

Letar fram
förhållningssätt

En morgon
som ännu inte
riktigt funnit sin
dagsform

Tar sen steget ut
i den svala luften
kring min knut

Hör där ljudet
som svirrar
och tjattrar

Alldeles nära

Ser grenar som gungar
och tre bruna svansar
som far
kring ek och lönn

i racerfart

Tänker att
”Nu fick min morgon
sig en vitaminkick”

Ja nu börjar det nog
hända grejer snart










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-08 09:38



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En stor injektion av positiv energi i en lättsam text.
2021-10-11

    Lena Staaf VIP
Att få uppleva denna ekorrmorgon är något man kan leva på minst en dag!
2021-10-08

  ULJO
Fint om dessa intressanta djur
2021-10-08

  alicja lappalainen VIP
Du har fångat i ord den plötsliga rörelsen och stämningen
2021-10-08

  Niliboy
Fint!
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP