Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera fall av "Havana syndrom" vid USA: s ambassad i Berlin

Tysk polis undersöker flera fall av "Havana syndrom" vid USA: s ambassad i Berlin Tysk polis undersöker flera fall av det mystiska Havana -syndromet, som drabbat cirka 200 amerikanska diplomater och deras familjer runt om i världen, rapporterade vid USA: s ambassad i Berlin. I juli sa direktören för Central Intelligence Agency (CIA), William Burns, att det fanns cirka 100 CIA -tjänstemän bland de 200 amerikaner som drabbats av 'Havana syndrom'. Han tillade att det var "mycket möjligt" att symptomen skulle vara medvetet orsakat och att Ryssland kan ansvara för det. Moskva har förnekat all inblandning. I juli rapporterade The New Yorker om mer än 20 fall i Wien, Österrike, sedan början av året. Diplomaterna i fråga rapporterade olika symptom, inklusive problem med balans och yrsel, koordination och ögonrörelse, samt ångest, irritabilitet och vad offren kallade "kognitiv dimma". Även hjärnskador har diagnostiserats, sådana fall har rapporterats successivt i Tyskland, Australien, Ryssland, Taiwan och till och med Washington.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-09 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP