Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

född utan hud

*
Jag bad inte om att bli född
ville knappt dra efter andan
när jag föddes sa min mor

Redan då...

inte rustad att leva
som född utan hud
tålde inte ljuset

Ömtålig villrådig

Trivdes bäst i nattens ro
Så är det fortfarande
natten är min tid

Jag är en fladdermus
en vampyr
en skugga

jag är allt
det andra inte ville

blek samlar kraft
vill ju inte leva
dövar mig

tills mörkret omsluter
för gott väntar
längtar död








Fri vers av harmoney
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-28 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

harmoney