Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stentrappan

Våt av regn med gula löv

Trappan murad
sten för sten

Leder kanhända upp
mot alla drömmars hus

Eller bara en enkel
trädkojas flackande ljus

Är den månne symbolen
för själva livets mysterium

För allt det som ligger dolt

I naturens egna rum





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-11 08:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag ser Claude Monet s ”mossbelupna trappa till det gamla huset” framför mig när jag läser din dikt
2021-10-12

    Lena Staaf VIP
En stentraooa väcker tankar på vem som muret den och varför. Fantasin får fritt spelrum.
2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar tänka på trätrappan vi steppade ut på som "studenter" vid Vasaskolans gymnasium i juni 1980.
Fem steg mot framtiden.
2021-10-11

  ULJO
Fin bild
2021-10-11

  alicja lappalainen VIP
eller ett spår efter människans liv
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP