Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprungen ur förfäders slit

Grånad sågbock
aningens skev
balanserar lätt
rostig handsåg

min barndoms
blå skottkärra
bär på kapat träd

vedhögen tronar
så ljuvligt doftande
i min närhet

blundar och fylls
av en tidlös lycka
som sprungen ur
förfäders slit








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-16 12:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ett svartvitt fotografi målar du upp med bravur!
2021-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text där dåtid och nutid bildar en helhet som skänker glädje.
2021-10-18

  Kajan VIP
Med få ord skapar du klara bilder och stark närvaro för läsaren.
2021-10-17

  BenGust VIP
Fint du beskriver saker som nåt mer. Något med associationer och minnen som väcks. Att få känna sig som en länk i en obruten kedja. Rötter som finns för att förstå och ge en nycklar bakåt.

2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP