Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRAVALLVARLIGT

En del tycker livet är
så roligt att de dör av
skratt,
medan andra tycker
det är så sorgligt att
de dör av sorg.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2021-10-17 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP