Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Tre clairvoyanter förutspådde vad som skulle hända 2022.

Tre clairvoyanter förutspådde vad som skulle hända 2022. Messing, Vanga, Nostradamus. de tappar inte sin auktoritet bland folket eftersom allt de sa gick i uppfyllelse nummer 2 i numerologi innebar: mild, taktfull, diplomatisk, förlåtande, icke-motstridig. denna symbol kan också uppfattas som svag och maktlös. men om den attackeras belastad av en krossvikt, tillåter dess flexibla karaktär att den snabbt avböjs eller något slag. år 2022 har en tresiffrig sekvens av 2. kombinationen stärker personliga relationer och upprättar en kompromiss och justerar harmoni och medkänsla. därför finns det så många förutsägelser för 2022 att dimma kommer att stiga från våra ögon.

Förutsägelse: Nostradamus för år 2022.

Nord- och Sydkorea kommer att förena sig och deras ledare kommer så småningom att söka exil i ett kommunistiskt land efter 65 års misslyckande med att leda. Solteknik kommer i stor utsträckning att täcka de nödvändiga delarna och därmed kommer problemet med klimatförändringar att lösas.

Vanga förutsägelse för år 2022.

Det dödliga virus som deponerades från  Iraq, av USA:s team plundrare under konflikterna i Golfkriget kriget i glaciärer kommer att döda många människor och djur, så utse inspektörer som gjorde sitt jobb släng in glaciärerna som verkligen försvagades då. någon kunde inte mostå hoby med att samla och packa i bakteriella persiska mattor hem.

Det kommer att bli brist på dricksvatten eftersom föroreningarna kommer att nå enorma nivåer och kommer att vara svåra att hitta. Slutligen kommer vi att möta utomjordingar, men under de bästa förhållandena kommer de utländska fartygen att attackera jorden, de kommer att attackera städerna och de utländska fartygen tar människor till fånga, mänskligheten kommer att svälta allt på grund av dramatiska klimatförändringar ' den värsta torkan kommer att vara USA -folk kommer att få problem med skörden.

Messings förutsägelser. för 2022.

En maktförändring är planerad. Konflikter av utländsk politisk natur och pandemi som vi fick reda på i Europa. Men i slutet av året kommer det att bli en förbättring av situationen.

Ekonomiska och hälsoproblem kommer att ligga i framkant och människor kommer att vara mer självsäker men i mitten av året kommer krisindikatorns situation uppenbarligen att öka kraftigt på grund av bildandet av "Stora kors" mellan planeterna Uranus, Venus, Saturnus, Pluto och månen. det gör det ännu mer negativt och värre...
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-19 14:20Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP