Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration En döddansares visor av Nils Ferlin


Stjärnljus

Stjärnor lyser på oss alla
levande och på de som dör

Vi skall alla falla
i den grop som oss förgör

För stjärnorna gör det samma
om vi lever eller dör





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-19 16:20



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Stjärnor vet
att vara är att leva

Allting i samverkan
förändras-i evighet

Tack!
2021-10-21

  Lustverket VIP
Fast är det så säkert? Jag tänker att det finns en lag om ömsesidig påverkan, som i fysiken, att en kraft alstrar en motkraft. Om vi reagerar så starkt på stjärnorna, måste det betyda att de gör detsamma. My theory...
2021-10-20

    Lena Staaf VIP
Just det! Stjärnorna kunde inte bry sig mindre hur mycket än diktarna vädjar till dem.
2021-10-19

  ULJO
Insiktsfullt
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP