Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tiden...livets båge

än är inte tid för vindstilla nätter 

än blandas dröm och verklighet 

medvetandet vänds upp och ner

ögonen himlar och snurrar ömsom 

världen är svept i en gnistrande klarhet 

allt blir av vikt där jag ännu en gång viker 

horisonter för att tydligare se våren

men först skall vintern komma

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-02 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP