Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Trädgårdstomten av Gawain


Julvisa i förskott

Jag är en trädgårdstomte ja
och har det i trädgården så bra
får varje jul komma ut
men snart är glada julen slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-23 19:42



Bookmark and Share


  ULJO
God Jul
Om 2 månader alltså
2021-10-24

  Feliaxel VIP
Den var bra
2021-10-24

  Gawain VIP
Givakt med luvan på sned, så snart eländet är över smiter han ledig hem under huset igen. År efter sekel, helt säkert.
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP