Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI KAN MYCKET RIKTIGT INTE STOPPAS

"Vi kan inte stoppas", sjöng Jerusalem en gång

Och jag kan bara instämma i deras fina sång

Vi kan inte stoppas för att Herren är med oss

Det är för en segrare vi kämpar, strider, slåss

Vi kan inte stoppas

Det har många fått erfara

Vi kan inte stoppas

Tryggare kan ingen vara

Det här är den sista tiden

Vart ska du ta vägen?

Vår Gud är en säker tillflykt

uti alla lägen

Han kan inte stoppas

Han som gav oss frälsningen

Han HAR vunnit seger

Han som är vår bäste vän

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/10 2021

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-10-24 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP