Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Med och motgång av Öknens Ros


Jämlikhetspolitik

Du skall inte vara förmer
det tål jag inte mer
sitt still och håll käft
du får inte vara bäst
ingen skall ha det bättre än ja
det är orättvisa
ta från de som har det bra
deras pengar vill jag ha




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-24 19:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är inte säkert att den som har mest pengar är den bäste.
2021-10-25

  Öknens Ros VIP
Nä, jag vill va bäst för mig själv.
2021-10-25

  ULJO
Moderat politik
2021-10-25

  Koloristen
Bra flyt.
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP