Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sönderstressade samhället

Alltför många människor stressar

på som skållade troll på sina jobb 

och även på den så kallade fritiden 

och blir till slut som huvudlösa 

höns som springer omkring 

utmattade och i värsta fall utbrända. 

Samtidigt så är hundratusentals 

människor arbetslösa och är 

stressade över det. Vi lever i mångt 

och mycket i ett väldigt cyniskt och 

omänskligt samhälle i vilket folks 

livskvalitet stryps av den enkla 

anledningen att de är överbelastade. 

Plus att klassklyftorna är enorma. 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-10-25 17:54



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Kritisera inte de stressade. Arbetslivet är så slimmat idag att de allra flesta inte kan göra ett bra jobb. Och de är glada att de har jobb. Man halkar lätt ur idag.
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP