Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Dagsslända av Öknens ros


Nattfjäril

En nattfjärils natt är kort
kärleksstunden försvinner fort
när solen går upp är jag borta
mitt liv kom äntlig till korta




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-26 10:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bravo!
2021-10-29

  AiA Maria den fria

Liv är
i ögonblick
-att leva

Tack!
2021-10-26

  ULJO
Kort men intensivt liv för denna varelse
2021-10-26

  Öknens Ros VIP
Sorgligt slut för nattfjärilen.
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP