Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellanmänskliga möten


Livet är en lapptäcksdröm

Livet är en lapptäcksdröm
Sy ihop det med en vacker söm

Som vore varje vän en våd
För broderi och sömnads tråd.

Foga samman mänsklighet
Kärlek vänskap vänlighet

Färger mönster glädje sorg
Målar ensamhetens torg

Livet är en lapptäcksdröm
Sy ihop det med en vacker söm




Bunden vers (Blankvers) av Marie C
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-26 14:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vet inte ens vad en blankvers är. men du som kan et så bra båtar skriva mera här..
2022-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Marie C